Genomineerd: Maxilia

Genomineerd: Maxilia 2017-06-28T22:03:29+00:00
Lees meer over ons

Maxilia.nl:

Wij helpen jou reclame maken, dat is ons motto. Iedere klant heeft zijn eigen wensen, elke reclame is anders. Wij van Maxilia staan voor jou klaar.

Stem op ons!

6 reden waarom jij op Maxilia wilt stemmen:

1. Grootste assortiment
Van relatiegeschenken/promotieartikelen, drukwerk en bedrijfskleding tot wijn- en kerstpakketten, bij ons vind je het allemaal

2. Beste website
Smaken verschillen misschien, maar hier kun je niet onderuit: Maxilia is dé website voor informatie en inspiratie! Een supersnelle, sfeervolle website met 100% transparante prijzen en levertijden.

3. Beste vindbaarheid via zoekmachines
Misschien wel het belangrijkste van Online Performance, daar staan waar de ONLINE klant zich bevindt! Op nummer 1 in Google staan, daar kom en blijf je niet zomaar. Google stelt hoge eisen aan een website zoals; snelheid, relevantie en gebruikservaring. Meer dan 200 van deze factoren spelen een rol. Al meer dan 2 jaar staan wij op de meest concurrerende productgroepen bovenaan.

4. Snelste website van de branche
Supersnelle laadtijden op zowel desktop en mobiel. 95/100 punten in de test van Google PageSpeed Insights.

5. Ook in het buitenland succesvol “crossborder30 award”
300% Groei in Duitsland. Hier geldt ook weer dat je op 2 vlakken goed moet zijn: je klanten optimaal helpen reclame maken én goed vertegenwoordigd zijn online.

6. Hoogste klantwaardering cijfer in de branche: een 8,9
Al meer dan 10 jaar het hoogste klantencijfer van de branche. Online, maar toch persoonlijk in het klantencontact: Maxilia toont aan dat dit goed mogelijk is. Een full-service leverancier, met persoonlijke accountmanagers.

Bezoek onze website

De ‘Maxiliaan’ Max·i·li·aan.

1. Ambitieuze en strijdlustige collega bij Maxilia. Doet alles om klanten het naar hun zin te maken en helpt ze reclame maken. Maxilianen halen kracht uit samenwerken en maken hun dromen waar aan de hand van concrete doelen. Ze doen kennis op en leren het liefst van elkaar. Op kantoor ergens tussen 7:00 en 19:00, altijd betrokken. Natuurlijke habitat: Rhenen (NL). Wordt sinds enkele jaren ook in Moers (DE) en Frankrijk gezien. Ziet Europa als werkterrein.

2. Genieter, teambuilder en enthousiasteling. Maxilianen leren elkaar beter kennen tijdens diners, reisjes naar Marrakesh, Rome en Stockholm of tijdens een dag vliegen met een Cessna. Op werkdagen wordt ontspanning gevonden in een potje darten of tafeltennis. Is hierin ook zeer competitief. Je moet niet gek opkijken als er een voetbal door het kantoor geschoten wordt.

1. Katoenen tassen bedrukken

Katoenen tassen bedrukken met reclame; bruikbaar voor vele doeleinden! De tassen kunnen in meerdere kleuren bedrukt worden, zelfs tot full colour toe. Kies een passend model in naturel kleur of juist een bepaalde kleurvariant, en bestel katoenen tassen bedrukt met je logo, website, afbeelding of slogan.

2. Pennen bedrukken

Wil je reclame maken voor jouw organisatie? Het ligt voor de hand, maar het is bijzonder efficiënt: pennen bedrukken met jouw logo. Een functioneel product waarmee je altijd onder de aandacht bent. Ook voor pennen graveren ben je bij Maxilia aan het juiste adres.

3. Mokken bedrukken

Mokken bedrukken, gaaf voor op kantoor en leuk om weg te geven aan je personeel of klanten. Zij zullen je bedrijf zeker waarderen als je bedrukte mokken uitdeelt! Onze mokken zijn full colour op te maken en worden rondom bedrukt met een logo, foto of tekst.

Stem op ons!