Genomineerd: MultiGift

Genomineerd: MultiGift 2017-07-17T08:05:36+00:00

In 2015 werd MultiGift derde en in 2016 wonnen wij de zeer gewaardeerde publieksprijs. Dat smaakt in 2017 natuurlijk naar meer! Wij zijn dan ook zeer blij met onze nieuwe nominatie en hopen op 6 september opnieuw op het podium te mogen staan in Utrecht. Mogen wij (ook) op uw stem rekenen? Iedereen die op ons stemt of al heeft gestemd: Enorm bedankt daarvoor!

Hier stemmen
MultiGift logo

There is always a way to do it better!

Als online bedrijf focust MultiGift.nl al meer bijna 25 jaar op (online) bestelgemak en persoonlijk contact met onze klanten. Klanten waarderen onze snelheid en service. Wij waarderen onze klanten, klein en groot! Samen met onze klanten blijven we ons ontwikkelen en groeien we door! Geen uitdaging is ons te gek.

Recent zijn wij verhuisd naar een spiksplinternieuw modern bedrijfspand in Noordwijk. Een absolute mijlpaal in de historie van MultiGift! Ons nieuwe pand is volledig op maat gebouwd, waardoor we onze klanten nog beter en sneller kunnen bedienen. Zin om onze nieuwe showroom te komen bekijken? Of gewoon zin om een Noordwijks kopje koffie te komen drinken? Laat ons het weten. U bent van harte welkom.

Bezoek onze website
MultiGift bedrijfspand
Stressballen
Stressballen.nl
Spaarpotten
Spaarpotten.nl
Wegwerp ponchos
Wegwerpponcho.com