Genomineerd: Pinkcube

Genomineerd: Pinkcube 2017-07-14T14:06:50+00:00
Pinkcube.nl logo

Waarom u op ons moét stemmen!

Wij hebben een bijzondere bedrijfscultuur. Wij willen voorop blijven lopen, online de beste zijn en de beste gebruikerservaring bieden aan onze klanten. Pinkcube.nl is nooit af. Het moet elke dag mooier, gemakkelijker en sneller. Die instelling heeft ertoe geleidt dat we twee jaar op rij de award voor “Best Online Performance” wonnen.

Ook afgelopen jaar zijn we weer toonaangevend geweest. Zo zijn we de eerste geweest die totaal prijzen introduceerde en hebben we een handige vergelijk module geïntroduceerd op onze categoriepagina’s. Op geen andere site in de branche is het zo eenvoudig vergelijken! Om het voor klanten nog gemakkelijker te maken het beste promotieartikel te bestellen hebben we focus gehad op betere informatievoorziening, nóg handigere filters, een gebruiksvriendelijkere klantomgeving en een sterk verbeterd assortiment. Dat onze aanpak daarin effectief is, bewijst het feit dat we een verdriedubbeling van het aantal directe bestellingen hebben gerealiseerd! Een beter compliment kunnen we niet krijgen. Nog altijd de snelste én beste online speler!

Stem op Pinkcube!

Wij zijn Pinkcube

Wij maken het graag gemakkelijk voor u. Elke dag weer. Zodat u kan doen waar u goed in bent. Want wees eerlijk; liever besteedt u niet te veel tijd aan uw promotiemateriaal. Een offerte binnen 1 minuut? Doen we. Digitaal ontwerp binnen 15 minuten? Hebben we. Uw eigen persoonlijke klantomgeving? Gefixed! Elke dag werken we keihard om het beter te doen dan gisteren. Zodat u krijgt wat u wilt hebben. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat.

Bezoek onze website
Pinkcube Relatiegeschenken