Genomineerd: Robitex

Genomineerd: Robitex 2017-06-28T22:09:10+00:00

Stem op ons!

Wij van Robitex zijn trots om weer genomineerd te zijn. Wij zijn vereerd als wij uw stem mogen ontvangen.

Hier stemmen
Robitex

Wij zijn Robitex, aangenaam!

Wij helpen (inter)nationale klantrelaties om gepaste indruk te maken met gifts, gadgets en give-aways. Een indruk waarbij ons Twentse accent ligt op de persoonlijke, klantgerichte aanpak en ondersteund wordt door praktische online shops en tools.

Bezoek onze website

Maak kennis met het enthousiaste team van Robitex

Persoonlijk, proactief en professioneel. Met onze flinke dosis enthousiasme, kennis & ervaring en vleugje humor. Dat vinden klanten van ons als team. En daar zijn we eigenlijk best trots op. We willen geen leverancier zijn, maar een duurzame partner. Goed luisteren, echt de verbinding opzoeken en met elkaar successen boeken. Daarom geloven wij in favoriet zijn en blijven. Een klein beetje vakidioten zijn we wel, maar dat zien we dan maar als positief. We bruisen van de energie, idee├źn en enthousiasme. En dat werkt aanstekelijk! Graag delen we proactief, maar uiteraard kan je ons ook altijd bellen met je vragen of uitdaging. Geen kunstje, maar oprecht vanuit ons DNA. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Ons duurzame klantenbestand is hier het levendige bewijs van. En daar krijgen wij dan energie van..

Team Robitex

Wij zijn trots op onze klanten

Zoals de echte Twentse cultuur betaamt, zijn wij trots op alle klanten, van groot tot klein. Door het zogenaamde noaberschap weten wij elkaar allemaal te vinden en alle klanten zijn gelijk. Toch vinden we het leuk om drie mooie klanten hier aan jullie te presenteren.

Avia Nederland
InPerson
FC Twente