Genomineerd: Webo Promotion

Genomineerd: Webo Promotion 2017-06-28T22:10:57+00:00

Webo Promotion

Webo Promotion. Uw merk. Ons werk.

Wij geloven dat relatiegeschenken cadeaus met emotie zijn en dus stimulerend en motiverend werken. Met net dat stukje human touch zorgen wij dat u mensen raakt. Uw merk/bedrijf wordt er één om van te houden. Daar zijn we ons van bewust en dus staat ons team klaar om uw bedrijf te laten groeien. Dit jaar mochten we al ons Gouden CSR certificaat in ontvangst nemen voor het bewust maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wat zou het mooi zijn als de titel “Leverancier van het Jaar 2017” dat extra kracht bij zet! Mogen we op uw stem rekenen? Hartelijk dank alvast!

Hier stemmen

Top 3 producten

Trots zijn we eigenlijk op alle artikelen die bij ons -voorzien van een logo en/of marketingboodschap- de deur uitgaan. Of het nu gaat om een mooie balpen, een nabestelling paraplu’s of powerbanks tot een custom made trolleykoffer of een gepersonaliseerde Dopper. Van caps tot kerstpakket en van usb-stick tot allerlei golfartikelen. Het kan eigenlijk allemaal! Hieronder lichten we drie projecten waar we trots op zijn uit:

>> Kekke rugtassen en BOGO-Bottles voor Valori.
>> Sokken, lippenbalsem en een tas als onderdeel van ING International Recruitment campagne.
>> Fulfilment Rode Kruis

Over Webo Promotion

Webo Promotion zorgt dat u de aandacht van uw relaties heeft. Door verrassende relatiegeschenken en premiums laat u een stevige indruk achter bij uw contactpersonen.

Webo Promotion is een full service leverancier met meer dan 40 jaar lange ervaring en dus gedegen kennis. We weten wat er speelt in de wereld van promotionele artikelen en wat er allemaal mogelijk is. Van concept tot en met opslag en distributie, van premiums tot exclusieve geschenken. Dit jaar hebben we het Gouden CSR certificaat behaald en dus weet u zeker dat u met ons maatschappelijk verantwoord zaken doet.

Opslag en handling
In ons magazijn in Zeewolde, in het midden van Nederland, beheren wij uw voorraad. De distributie nemen wij eveneens uit handen. Dat maakt dat u geen zorgen heeft voor het verzamelen, inpakken en verzenden van de producten.

Uw eigen brandstore
Uw eigen webshop met door u geselecteerde producten kan ook!  Iedere vestiging, filiaal of franchisenemer koopt hier eenvoudig zijn producten in. Logistieke en verdere orderafhandeling worden daarna gewoon voor u geregeld. Efficiënt en kostenbesparend dus!  Uiteraard zorgen we er bij dit alles voor dat uw huisstijl eenduidig uitgedragen wordt, want uw merk is ons werk.

Daag ons uit!

Webo Promotion B.V.
Marconiweg 25, Zeewolde
T. 036 – 767 0330

I.  www.webopromotion.nl
E. sales@weboprom.nl