Toelichting en Criteria

Toelichting en Criteria 2017-06-06T15:56:32+00:00

Publieksstem

De leveranciers op deze website zijn door een vakjury genomineerd. Via deze votingsite kunnen opdrachtgevers, voor wie leveranciers uiteindelijk het werk doen, mee bepalen welke leveranciers met de eer gaan strijken. Stemmen van de opdrachtgevers wegen mee in de beoordeling van de vakjury. Want als klant kunt u immers heel goed bepalen welke leveranciers u het beste vindt van allemaal! Breng uw stem uit! In één of beide categorieën. De leverancier met de meeste stemmen wint de Publieksprijs.

Stemmen

U kunt stemmen t/m 18 augustus 2017

Bij een full service leverancier zijn persoonlijk contact en account management speerpunten.

Bij een internetleverancier ligt het speerpunt bij kwaliteit, functionaliteit en assortiment.

Vakjury

Alweer 15 jaar geleden nam PromZ platform (in samenwerking met de PPP) het initiatief om de beste leverancier van het jaar uit te roepen. Deze leverancier scoort het hoogst op belangrijke criteria. Dit bedrijf is het visitekaartje van het vak richting opdrachtgevers. Dit jaar is er ook weer een award voor de beste internetleverancier.

De vakjury 2017 wordt gevormd door (op de foto van links naar rechts): John Swaab (Het Portaal Uitgevers), Bob Heerius (bestuur PPP), Robin Vogel (Buttonboss Group), Marlous Spaven (TIM dm en voorzitter van DeMeter), Bas Lensen (Lensen Toppoint), Karin Schaper (hoofdredacteur PromZ Magazine), Michel Hofsté (Araco) en Simone Keizer (Listawood)

Ook toeleveranciers (fabrikanten/suppliers) in de branche krijgen de nominaties voorgelegd en brengen hun stem uit.
De uitreiking van de prijzen zal 6 september in de Jaarbeurs Utrecht plaatsvinden.